Info silver shine


silver shine shampoo


 

 

Veel meer dan een shampoo en mousse!
silver shine is een compleet systeem wat ontwikkeld is om het aanbrengen van violet pigment gemakkelijk te maken. Je bereikt eenvoudig en snel een resultaat wat past bij jouw haar.

Om gele tinten mild te neutraliseren, gebruik de shampoo óf de leave in mousse.

Voor een intenser resultaat, combineer beide producten.

 

 

 

 

silver shine shampoo

specifieke shampoo voor blond of grijs haar

Een milde reiniger, bevat een specifiek violet pigment wat in staat is om gele tinten tegen te gaan in natuurlijk blond of geblondeerd haar en in grijs of wit haar. Verrijkt met een organische mix van bessenextracten en melk proteïnen voor glanzend, zacht en gezond haar. SLS en SLES vrij.

 

Gebruik: Gelijkmatig verdelen over nat haar, masseren en uitspoelen. Herhaal indien nodig. Voor een meer intens resultaat, enkele minuten laten inwerken.

 

Silver shine conditioner

 

specifieke conditioner voor blond of grijs haar

 

Geformuleerd met een specifiek pigment dat ongewenste gele, gouden of koperkleurige tonen neutraliseert die typisch zijn voor wit, grijs, blond of geblondeerd haar. Conditioneert het haar, maakt het zacht en geeft vitaliteit. Bevat melk proteïnen, organische fruitextracten en Integrity 41® om het haar te conditioneren met behoud van de vochtbalans van het haar en voor bescherming van de haarkleur.

 

Gebruik: aanbrengen na het reinigen op schoon, vochtig haar, enkele minuten laten inwerken en uitspoelen.

 

 

 

 

Silver shine light shampoo

specifieke shampoo voor blond of grijs haar

Een milde reiniger met een specifiek violet pigment dat een uitgebalanceerde werking heeft, neutraliseert zelfs de meest subtiele, ongewenste, gele tonen die typisch zijn voor wit, grijs, blond of geblondeerd haar. Verrijkt met melk proteïnen en organische bessenextracten voor glanzend, zacht en gezond haar. SLS en SLES vrij.

Gebruik: gelijkmatig verdelen over nat haar, masseren en uitspoelen. Herhaal indien nodig.

 

 

silver shine 

whippedcream

romige, conditionerende leave in mousse voor blond of grijs haar

 

Neutraliseert gele tinten en conditioneert het haar mild in een enkel gebaar: het speciaal violet pigment en de organische mix van bessenextracten, gecombineerd met melk proteïnen en Integrity 41* behouden de haarkleur, gaan ongewenste gele tinten tegen en ontwarren het haar. Ze maken blond, geblondeerd, grijs of wit haar zacht en glanzend.

 

 Gebruik: Goed schudden, naar beneden richten en product in de handpalm spuiten. Aanbrengen op schoon, vochtig haar. Breng in model. Niet uitspoelen.